Krissuka elu blogi

Mida arvad sina iluoperatsioonidest?

Minu isiklik arvamus on see, et iga inimene teab ise, mida oma kehaga teeb. Nagu pildilt näete käisin ka mina „noa“ all. Mitte sellepärast, et laineri joont tehes mu silm üleni must oli, vaid sellepärast, et ma ei saanud enam korralikult autot juhtida. Liignahk silmadel muutis mu nägemist halvemaks.

Niisiis kannatasin aastaid, sain lõpuks isegi silmaarsti vastuvõtule, olles muidugi 3 kuud järjekorras.. Ja mida ta mulle ütles… „Jah tõesti teil on silmalaud tugevalt peale vajunud, pange järjekorda, operatsioon maksab 600 eurot, paari aasta pärast saaksite muidugi tasuta, sest siis on silmalaud veel rohkem silmadele peale vajunud.„ Operatsiooni aega oleksingi ma võinud ootama jääda, kuna see silmaarst lahkus töölt.

 

Üritasin seejärel umbes aasta uuele arstile aega saada, et keegi mind taas üle vaataks ja operatsioonile saadaks. Tulutult.

 

Kõik. Uurisin oma tuttavatelt, ehk on keegi sama murega kunagi silmitsi seisnud.. ja neid inimesi oli mitmeid, kes olid selle läbi teinud ning kes sooviks seda teha. Sain plastikakirurgi Dr. Jüri Kullamaa kontakti ning käisin konsultatsioonil. Nädala pärast toimus juba operatsioon. Paranemine võtab aega ja on pisut ebameeldiv, kuid tulemus mida näete pildi pealt.. näitab seda, et see kõik oli seda väärt. Ma näen nüüd palju rohkem seda ilusat maailma, milles elame! Kui kellegil on sama probleem, või mõni muu mure.. võite julgelt http://www.kirurgia.ee/ lehekülge külastada ning vajadusel ka elu suuremalt näha!

 

PS! Personali kiidan taevani, täielik 5* hotell!

 

Exit mobile version