Krissuka elu blogi

Eesti Loomakaitse Selts-ehk kõige südamelähedasem teema minu jaoks.. Loomad

Pilt: https://www.armastanaidata.ee/annetan/loomad-ja-loodushoid/eesti-loomakaitse-selts-aita-ravida-ule-eesti-hatta-sattunud-loomi-ja-linde/

Heips!

 

Loomadest olen ma veidi juba kirjutanud, kuid konkreetselt ELSist ehk Eesti Loomakaitse Seltsist mitte.

Mu lähedased teavad mind kui “koerahullu”. Jah, nad tõesti meeldivad mulle väga! Mõni armastab taimi, mõni inimesi.. mina aga loomi.(mitte, et ma inimesi ka ei armastaks)

 

See selleks.

Olen olnud ELSi liige juba aastaid, kuid ometigi tunnen, et ei suuda piisavalt loomade abistamisele panustada. Võin ju annetusi teha, kuid miski jääb siiski vajaka. Enamus üritusi, mis toimuvad, on olnud Tallinnas.. ning hetkese elutempo juures olen mina Tartus. Mõtlesin kui ma nii vähe pealinna jõuan siis ehk aitab mu jutt midagi kaasa.

 

Räägin teile täpsemalt millega ELS tegeleb ning ehk keegi lugejatest saab ka nõrgemate abistamisele kaasa aidata!

 

Eesti Loomakaitse Selts on 2000. aasta kevadest tegutsev loomasõpru ühendav mittetulundusühing, mille missiooniks on abi vajavate loomade heaolu tagamine ja parandamine ning loomade väärkohtlemise ennetamine. Rohkemat infot saate  siit: https://loomakaitse.ee/   .

 

Lehel on välja toodud, kuidas saaksid ka Sina oma panuse anda, olgu see siis rahaline annetus(ei pea suur olema), hoidukodu pakkumine JNE. Eriti lahe on ELSi e-pood, kus on palju ägedaid tooteid. (https://loomakaitse.pressco.co/products.php?cat=27749656) 

 

TÄPSEM INFO VEEL KUIDAS AIDATA SAAD: https://loomakaitse.ee/9-viisi-kuidas-just-sina-saad-vabatahtlikuna-aidata/

 

Mida veel ELS teeb? Hetkel on väga aktuaalseteks teemadeks lemmikloomavabrikud, lemmikute kiibistamine, steriliseerimise ning kastreerimise vajalikkuse propageerimine. Lisaks tehakse kevadel koostööd Metsloomadeühinguga teavituse lindude-loomade poegade kohta – mida teha kui leiad pesast väljakukkunud linnupoja või hoopis mõne metsloomapoja.

 

Aprilli lõpus tuleb ElSil näiteks näriliste ja küülikute töötuba, kuhu oodatakse noori ja kõiki teisi ka : ) oma lemmikutega, kus õpetatakse kuidas nende eest õigesti hoolt kanda.

 

Loomade väärkohtlemise kohta on meie väikse Eesti kohta kahjuks päris palju teateid. Kahjuks ei jõua kõik info nendeni ja siinkohal KUTSUN ÜLES TEID teavitama, kui näete hädas olevat looma/loomi HELISTAMA NUMBRIL +372 526 7117 või saada meil info@loomakaitse.ee .

 

Aitäh kõigile, kes jutu läbi lugesid. Aitame koos nõrgemaid!

 

xoxo

Kristiina

Exit mobile version