Krissuka elu blogi

Pohhuismi vägi

Ühel päeval Prismasse toitu ostma minnes, soetasin endale ka VÄGA ÄGEDA raamatu (Jah, ma ei ostagi raamatuid alati Apollost).

Raamat on 207 lehekülge pikk, kahjuks kõiki tarkuseterasid ma teieni tuua ei saa, kuid mõned TÄHTSAMAD asjad kindlasti! Olen kindel, et paljud ei viitsi raamatuid lugeda või teil lihtsalt pole aega selle jaoks v m s.

Seega teen asja teile lihtsamaks. Lugege kokkuvõtet sellest “Pohhuismi elumuutev vägi”/autor Sarah Knight(oi kuidas ma teda imetlen!) raamatust. (Enamus tarkused tulenevad antud raamatust, Sarah kirjutatud raamatust, ma ei hakka viitasid tooma edaspidi, siis teate! Mõni näide on ka minult!)

 

Proovin ausalt hästi lühidalt teha(võib-olla läheb natuke pikemalt).

 

Alustan raamatu lõpust, mu lemmikkohast.

Pohhuistide autahvel:

 

-3.okt.1992 rebis Sinead O Connor telesaates Saturday Night Live puruks paavsti pildi.

 

-13.sept.2009 katkestas Kanye West MTV videomuusika auhindadel Taylor Swifti kõne.

 

-16.veebr.2007 ajas Britney Spears pea paljaks, lasi end tätoveerida ja nädal hiljem ründas autot vihmavarjuga.

 

…sest neid ei koti eks. Ehk siis raamatu sisu: Su kott võiks olla kottimisi täis!

POHHUISM TÄHENDAB, ET HOOLITSED KÕIGEPEALT ISEENDA EEST.

 

POHHUISM TÄHENDAB VAIMSE RÄMPSU VÄHENDAMIST NING TÜÜTUTE INIMESTE JA ASJADE KÕRVALDAMIST OMA ELUST,tehes nii ruumi asjadele, mis sind tegelikult kotivad.

 

Kui palju on sul tulnud ette olukordi, kus sõbranna, sõber..töökaaslane või kes iganes kutsub sind kuhugi, veel hullem oma lapse sünnipäevale, mis sind tegelikult üldse ei koti. (Vihake mind kui tahate) Aga reaalselt, kui sul endal veel lapsi pole, siis sa ei jõua kuulata seda, kuidas Mari ostis lapsele kallid papud, aga Anu teisest lauast ütleb selle peale, et tema ostis Burberry saapad oma pojale, mis on kindlasti kallimad kui Mari ostetud jalatsid. Tõesti, tore, aga miks peaksid teised seda teadma? Ei koti.

 

Sa EI saa kontrollida, mida teised inimesed sinust arvavad. Arvamus, et suudad teiste inimeste ARVAMUSI kontrollida ja sellele oma närve kulutada on TULUTU.

Sa ei pea kellegi tundeid riivama, vaid sa võidki välja öelda nt oma sõbrannale/heale tuttavale, kes avab lähiajal mõne näituse… et Sa oled mulle kallis, aga sorri, mind tõesti ei huvita üldse mingid näitused ega muuseumid ega kõik muu selline. Sellepärast ei pea tülli minema. Mõtle mida sa selle ajaga peale saaksid hoopis hakata! Teha seda, mis sulle meeldib, mitte seda, mida TEISED sinult ootavad.

 

Aga kui neid kotib, et sind ei koti?

 

Nad materdavad su maha, proovivad sinus süüd tekitada.. Nad nagu tahaksid haiget saada eks? Sest sa lõpuks ütled ju ikka EI. Eks?

 

 

 

HARJUTUS

 

Lõdvestu..

Võta hetk aega, mõtle kõigile neile asjadele, millega su sõbrad, pere, ühiskond või su enda kohusetunne sind praegusel eluhetkel hoolima survestavad. Tunned suus viha maitset? Ajab närvi? Iiveldama? Tore, järelikult töötab.

Nüüd visualiseeri, kui õnnelik ja muretu võiks su elu olla, kui kõik need asjad sind ei kotiks.

 

Toon lühidalt välja 7  asja, millest mul on savi (jah mul, Kristiinal)

 

1.Korvapall – Kalev Kruus, ei koti

2. Jalgpall – Kalev Kruus, ei koti

3. Ed Sheeran – ei koti

4. Mida teised minust arvavad-kogu pohhuism saab alguse siit

5.Mis ilm homme on? Pohh, nagunii võiks talvejope ja kummikud alati autos olemas olla(juhul kui sa Eestis elad)

6.Võltsiks olemine – tahad olla selline, las käia

7.Palju su auto maksab? Ei koti

 

Lõpuks.. See oled Sina, kellel on parem elu, sest sind kotib vähem.

 

Ma kardan, et te ei jõua rohkem lugeda. Kuid teid huvitab see kõik millest ma kirjutasin, soovitan teil endil ka see raamat osta/laenutada.

 

Mis on raamatu boonused?

1. Sa julged öelda ei, säästes sellega tohutult aega

2. Su närvid on rohkem korras

3. Sa ei peagi kõigile meeldima, usu, nii on tegelikult kergem

4.Sorteerid välja inimesed, kes sinust energia välja imevad ja sulle jääb endale see alles, tänu sellele saad sa tegeleda asjadega, mis sind tegelikult ka kotivad!

 

xoxo

Kristiina

Exit mobile version