Krissuka elu blogi

Sina ja Sinu Unistused

 

Tere Sina!

 

Mõned värsked mõtted…(loe lõpuni kui sind loos ka huvitab)

 

Viimasel ajal olen ennast harinud rohkem nö motivatsiooni, unistuste elluviimise teemadel.  Kuna see on lihtne kaduma (kas töös, eraelus või kusiganes), kui kõik ei lähe päris nii nagu oled soovinud.

 

Käisin eile ühel väga lahedal “Sotsiaalmeedia” koolitusel. (Soovitan kõigile! Vaata siia www.nullist.ee) Sain aru, mida ma täpsemalt soovin teha ja tegelikult on see kõik muidugi väga raske, aga kui midagi väga tahad… siis arvan, et saab hakkama.

 

Kunagi arvasin, et ei sünnita kunagi, siis ma arvasin, et saan lapsevanemaks umbes 25- aastasena. Nüüd olen ma 28-aastane ja avastasin, et lastega polegi nii kiiret. Tänapäeva ühiskonnas on see õnneks okei.

 

Ma (vist) valiksin hetkel enesetäiustamise kõige muu asemel. Loomulikult saab karjääri teha ka lapse kõrvalt. On olemas mitut laadi inimesi, need kes jäävad lastega koju, saavad veel ühe lapse või siis need, kes saavad lapse ja hakkavad “peaaegu” kohe edasi töötama ..või siis on need minuvanused või sugused, kes ei soovi ei kumbagi.

Ei ma ei tee kedagi maha, kõik elavad oma elu just nii, nagu ise seda soovivad.

 

Teie, kes olete hetkel samal “lainel” kui mina, siis teatke, et nii on ka õige. Järjest rohkem naisi mu tutvusringkonnast on hakanud korraga rasedaks jääma.. siit ka see “teema” .

 

Julgustan Teid oma unistusi ja plaane ellu viima.

Kui mõni Veevalaja seda loeb, siis Te saate kindlasti minust aru.  Plaanide tegemine, unistamine ja enese motiveerimine on viis, kuidas inimene enda elus ellu jääb. See on meie üks tugevamaid külgi. 

 

Samuti usun ma kõike müstilist ja on asju, mis aitavad meil rohkem seda “enda mina” üles leida, aidata sind püsida õigel teel janiiedasi. Seoses sellega kallid naised (miks mitte ka mehed) loosin välja La Tene esoteerika butiigi kinkekaardi(väärtus 20 eurot) http://latene.ee/ . 

Vaadake välja, mis teile siit huvi pakuks

 

Kirjutage postituse alla kommentaar sisuga LaTene, võitja teen teatavaks 31.05.2018!

 

 

Mõned inimesed unistavad suurtest saavutustest, samal ajal kui teised neid teevad!

Olge julged ja tegutsege!

 

xoxo

Kristiina

Exit mobile version