Krissuka elu blogi

Inimesed Sinu elus või mitte

Pildi autor: mu armas kolleeg

Hei !

 

Oled vahepeal ennast tabanud mõtlemast, et said kunagi kellagagi nii hästi läbi, aga enam teda Sinu elus ei “eksisteeri”?

 

Kindlasti tead ka seda, et iga inimene on meie ellu sattunud põhjusega.. selle põhjusega, et mingi “õppetund” saada.. Ja seni kuni me seda õppetundi enda jaoks lahti ei mõtesta ega sellest aru ei saa, jääbki see korduma..Nad tulevad ja kaovad endiselt… Enamasti on need isikud need, kes satuvad meile teed näitama asjadele, mida me enim väldime.

 

Me tõmbame enda ligi sarnaseid inimesi.. omadustega, mis meil endilgi on. Sa ei pruugi sellest kohe aru saada.. arusaamine võib tekkida aastaid hiljem, kui siiski.

Kes tahaks meist tunnistada oma negatiivseid omadusi, ikka arvame, et oleme enamasti ju “head”. Paraku see nii pole..

 

Analüüsi oma isikuomadusi ja sa hakkad ligi tõmbama rohkem neid inimesi, kes su ellu päriselt ka jäävad.

 

Nüüd mõni näide minu puhul.. nimesid nimetamata.

-Nii hea klpp mõne inimesega, nii tore on koos olla, nii tore kõigest rääkida, aga sa siiski, ei kuulu nö “koorekihti” ja sinuga enam ei soovita suhelda.

-Sa olid kunagi kellegile kasulik, aga enam pole Sind vaja. Suhtlus kaob.

 

Õppetund? Seda saan ma vaid endale selgeks mõelda, mida ma siis nendest kogemustest õppisin.

Ju siis ma ei peagi “koorekihti” sulanduma.(Oli ju kunagi periood, kus tahaks ka kõigiga hästi läbi saada, kuhugi kuuluda) Pole enam kasulik kellegile? Ju siis pole ka minu ellu neid vaja.

Õpime ja andestame neile. Ja lähme eluga edasi.

 

Ja ma olen väga tänulik Teile, kes Te olete mu ellu jäänud, juba üle 20 aasta. Minu teatud sarkasmi ja teravameelsust arvestades.  (A, T, M-L, L, E, T, K ja muidugi mu kallis Elukaaslane, Aitäh, et suudate mind välja kannatada)

 

xoxo

Kristiina

Exit mobile version