Krissuka elu blogi

Trenniväsimus..ja mis selle vastu aitaks? PS! Loos A. Le Coq i poolt!

Hei!!

Seekord jagan Teiega miskit väga head;)

Väsimus ja kurnatus peale trenni? Oled kindlasti seda tundnud.

Kuna mulle meeldib palju joosta ning pärast seda olen enamasti omadega „päris läbi“, katsetasin mõni aeg tagasi mitmeid erinevaid nö spordijooke. Leidsin endale lõpuks sobivad joogid ning soovin neid ka Sinuga jagada.

Eestimaine ja meie paljude lemmik A. Le Coq pakub uusi maitsvaid ja turgutavaid spordijooke. (Kui sa trenni väga ei armasta pole hullu, võid neid ka niisama juua, sest need sisaldavad kehale vajalkke aminohappeid)

(Soovitav on juua enne trenni kofeiiniga BCAA Red’i ning trenni ajal ja pärast trenni ilma kofeiinita BCAA Blue’d)

Nr1. BCAA BLUE spordijook-

Kõige olulisem antud joogi puhul on arvatavasti see, et jook sisaldab B-grupi vitamiine, on kofeiini- ja suhkruvaba ning aitab vähendada treeningujärgset kurnatust ja hilisemat lihaste valulikkust.

Joogis sisalduvad hargnenud ahelaga aminohapped aitavad kaasa rakkude uuenemisele ja seetõttu sobib see ideaalselt tarbimiseks nii sportlastele kui ka igapäevastele spordiharrastajatele.

Nr2. BCAA RED spordijook-

Nagu ka eelnev jook, sisaldab ka BCAA Red B-grupi vitamiine ning täidab sarnaseid funktsioone nagu eelnev jook. Samuti pole selles suhkruid! Vahe on selles, et antud jook sisaldab 24mg kofeiini 100 ml kohta. (Et trenni tehes oleks ikka jaksu!)

Jook on mõeldud eelkõige jõualade, kuid ka teiste spordialade harrastajatele. Samuti sobib see ka mittesportlastele.(https://www.alecoq.ee/toode/bcaa-blue-spordijook/) ( https://www.alecoq.ee/toode/bcaa-spordijook/ )

Nagu ma juba mainisin, joogid on suhkruvabad! Nii, et kui keegi peaks veel „kaalu jälgima“ peale minu, tuleb see boonuseks;)

Kuidas mina maitsetega rahule jäin?

Paljud meist teavad ka teiste spordijookide jookide maitset ja kindlasti enamus meist hakkab neid omavahel võrdlema.

Antud jookidel on palju puhtam maitse, kui teistel, mida varasemalt proovinud olen. Kellele meeldib suhkur ja sellest tulenev maitse, võib loomulikult teisi spordijooke edasi tarbida. Mina isiklikult proovin viimast vältida (seda suhkurt, mis sõltuvust tekitab). Nagu ma juba mainisin, on nad maitselt mõlemad mahedad, BCAA Blue veidi mahedam kui Red.

Kuna minu jaoks täidavad antud joogid oma eesmärki jagaksin neid ka Teiega. (Saate ise neid osta Selverist, Rimist ning Prismast!)

Aga.. nüüd siis mängust!

Loosi läheb 5 komplekti BCAA spordijooke (komplektis 2 BCAA Redi ja 2 BCAA Blue spordijooki).

Loosis osalemiseks:

Loosi võitjad teen teatavaks 3.07.2018!

Jõudu ja jaksu treenides!

Kristiina

Exit mobile version