Krissuka elu blogi

Mida on Sinul näidata? Kes sa päriselt oled?

/Juhin tähelepanu: kui tegu on meditsiinilise sekkumisega ja teatuid asju peab pärast traumasid tegema/paigaldama, jätke ennast siit loetelust välja!/

Aina rohkem seda kõike…

Kui palju eksisteerib päris Sind tänapäeva maailmas ja selles üüratus konkurentsis? Ja kui see eksisteerib miks vaadatakse sellepeale viltu? Sa ei sündinud siia maailma ju implantaat rinnas, botox näos ja steroidid kehas.

Poolpaljad kehad, üüratu soov sotsiaalmeedias ‘like’ juurde saada ja ennast kogu maailmale eksponeerida, pöörata oma keha hoiak just nii, et peenem koht esile tuleks. Tubli! Oled saavutanud tähelepanu, saanud pea 1000 like ja kui mingi pilt nii väga ‘like’ ei tooda, tuleb see maha võtta. Pole hullu, järgmine pilt on parem!

Sa istud kohvikus, Gucci kott laual,5 cm meigikihi all.. paludes jumalat, et see ruttu ära ei sulaks ja sind ikkagi märgatakse. Ja kui sinust kõnnitakse mööda.. lihtsalt mööda.. Mõtled  kindlasti, mida sa valesti tegid, kas asi on riietuses, miks ma välja ei paistnud, peaks ju paistma, mul on siin restoranis ees kõige suuremad päikseprillid ja kõige uhkemad riided ju! Suvi, tore aeg : )

…..

Igatahes

Kui sa ei saaks ennast mingite terminitega määratleda-ei rolli ega tööga, ei omandatud teadmistega, auto, kodu, suhetega, võltsvidinatega; kui midagi neist asjadest enam ei oleks, kes sa oleksid? Mis jääks järele?.. Kes sa tegelikult oled? Mida sinu juures siis ESIMESENA märgatakse?

Kui langeksid ära kõik sildid, mis sind identifitseerivad ja määratlevad, kas siis oleks keegi olemas? Kes sa oleksid? Kes sa oled? /Brandon Bays, „Vabadus on“ /

xoxo

Kristiina

kommentaarid on oodatud

Exit mobile version