Krissuka elu blogi

Video, mis pani mõtlema..

…….

Sattusin juhuslikult ühe video peale, mis tegi mind „pisut“ kurvaks. Jagan seda ka teiega.

Kellel on Facebook-saate seda ise järgi vaadata, kes veel näinud pole(link on loo lõpus).

Video räägib sellest, kuidas naine on päev otsa söögitegemise, lastega, poes käimisega, koristamisega jms. asjadega tegelenud ning kui ta mees töölt koju saabub, on naine valmistanud talle Tema lemmik õhtusöögi.

Kodus valitseb aga segadus, mees pahandab naisega, miks elamine nii räpane on- mida sa päev otsa teinud oled. Eeldan, et videos olev naine tööl ei käi, vaid kasvatab kodus lapsi ja tegeleb ka „koduga“.

Tal on päev otsa kaasas olnud list toimetustest, mida ta tegema peab.  Naine lahkub köögist mehe pahameele peale, visates oma märkmed ära. Lõpuks mees avastab need ja tunneb, et tegi naisele liiga ja ehk sai aru, kui palju kohustusi tal tegelikult on.

Ma EI soovi selles loos naisi kaitsta, kindlasti on vastupidiseid juhtumeid, kus mees on kodus, tegeleb kõige eelnevaga, millest rääkisin ja naine käib tööl.

Ka mees võib sellise pahameele osaliseks saada. Leibkondi on erinevaid.

Miks ma seda kirjutan.. kui te satute seda lugema ja tunnete ära tuttava olukorra.. Kui näiteks mõlemad osapooled peres, nii mees kui ka naine käivad tööl 8.00-17.00 ning peale seda on vaja poes käia, süüa teha, koristada, pesu pesta, tegeleda argimuredega, …“enda“ toimetustega tegeleda, on kell juba palju. Me ärkame ja sama muster kordub.

Olge tänulikud nende asjade eest, mida Teie eest ära tehakse. Ärge olge nii negatiivsed. Kui te näete, et „teisel“ poolel on raske millegi ülesandega või ta lihtsalt hetkel ei jõua midagi teha, aidake teda või vähemalt proovige aru saada.. sest homme on ju ka päev.

Miks me peame kiirustama alati ja kõigega?

Olge üksteisele toeks ja mõistke üksteist, sest uskuge mind, kui see „üks pool“ peaks ära kaduma, on teil veel raskem. Või ma eksin?

Link loole:

https://www.facebook.com/dharmannofficial/videos/234993143832333/UzpfSTEwMDAwMDM0Njg5Nzg0MToyMDIwOTkzOTE3OTIyMTUy/

 

xoxo

Kristiina

Exit mobile version