Krissuka elu blogi

Tujud mitte tunded (ikka see Nublu)

tsautsau

Esiteks see laul kummitab koguaeg.

Teiseks on nii, et mu kõrvad valutavad kolmandat päeva juba. Arvatavasti olen külma saanud või on tegu närvipõletikuga, aga ma ise olen veendumusel, et kõik s***  on hakanud võimust võitma ja mu kõrvad hakkasid “vastu töötama”. Mingi aeg ei lugenud ma üldse uudiseid, ei viitsinud sõprade/tuttavate ega enda probleeme kuulata. Mõni aeg tagasi hakkasin seda siiski tegema ja nüüd kõrvad valutavadki.

mis asi mind siis häirima on hakanud? (Kommentaar: kirjutan jutu päev enne jõule. Kohatu, aga arvan siiski vajalik, et mõnele endiselt meelde tuletada, et teiste arvamus on see viimane, mis peaks sind ennast kottima.)

JUHTIMINE.  jah, see häirib mind. selle sõna kuulmine häirib mind. MIKS? sest mulle on kõrvu jäänud järjest enam inimesi, kes tahavad olla suured Juhid, teadmata, mida see sõna tähendab või mida/keda üldse Juhtida tahetakse.  Kes Juhtida saavad? Meie ise!, vanemad, sõbrad, sugulased, tuttavad, sotsiaalemeedia, ülemused jnejne saame Juhtida.

Mida ütleb tark Wikipedia? ” Juhtimine on lihtsustatult subjekti ja objekti vaheline suhe ehk tegevus, mille tulemusena juht mõjutab juhitavaid, et saavutada organisatsiooni eesmärgid läbi ressursside efektiivse ja eduka kasutamise. ”

(Viide:https://et.wikipedia.org/wiki/Juhtimine)

Aga, kui Juhid ei suuda isegi seda lauset mõista? Miks Te üldse Juhtida tahate?

Pikad PÜHAD on tulekul ja kui mõni Juht (kellegi, enda – ema, isa, sõber, õde, vend, sugulane, tuttav, tundmatu, juht) mind igavusest lugema sattus, siis mõtle natuke järele, kas sa ikka sobid Juhiks ja äkki oleks aeg muutuda või midagi muud teha!

“sa ütlesid sa oled blogger,
ma ütsin mul on poogen”.. (Nublu)

Nii on.


PS!! Muutumismäng lükkus edasi uude aastasse!

xoxo

Häid Pühi!

Kristiina

 

 

Exit mobile version