Krissuka elu blogi

E.N Studio ja MUUTUMISMÄNG/LOOS!!

HEI!

Lõpuks on saabunud LOOSIMÄNGU/MUUTUMISMÄNGU aeg! Enne seda, kui räägin Teile mängu tingimustest, siin väike ülevaade E.N Studio st. 😉

Mõni aeg tagasi soovisin endale juuksepikendusi panna ja levitasin soovi ka Facebookis.  Nii sattusingi Jaanika juurde, kes paigaldab juuksepikendusi E.N Studio s. Esimene külastus oli nii positiivne! Kõik töötajad olid väga sõbralikud ning jutukad ((( mis enamasti pole eestlastele omane. /hoitakse omaette, vaikitakse näod mossis ja vaadatakse inimest igasuguste erinevate eelarvamustega/ ))) Siin salongis saad Sa end vaid HÄSTI tunda!

Egeth, kes on salongi omanik/küünetehnik/(minuarust Tartu, kui mitte terve EESTI parim needistaja kaa!!), on lihtsalt nii mitmekülgne ja andekas inimene, et müts maha! Ükskord, kui Jaanika juures hoolduses olin, mainisin Egethile muuseas, et tahaks paari kõrvaauku juurde. Järgmine hetk olid mul juba augud kõrvas. NIIMUUSEAS käivad seal asjad. Pole vaja midagi karta, kõik on oma ala professionaalid!

Samuti on kõik teised salongi töötajad sama toredad! SUPER juuksurid, küüne- ja kulmutehnik ning jumestajad.

Salong asub täpselt Tartu kesklinnas, ehk siis sinna on väga mugav kohale minna!

NÜÜD SIIS MUUTUMISMÄNGUST!!

Mängus osalemiseks täida KÕIK järgnevad tingimused:
1. Follow E.N Studio lehte Facebookis – https://www.facebook.com/enstudioestonia/ 
2. Tagi E.N Studio loosmängu lehel kommentaaris sõber või sõbranna ja kirjuta lühidalt, miks just tema peaks selles loosis osalema – https://goo.gl/v8H8VL
3. Jaga postitust oma Facebooki lehel !

NB!! Ühe inimese kohta läheb arvesse ÜKS hääl.

24. veebruaril loosib E.N Studio meeskond välja ühe õnneliku, kes saab kogu tiimi kaasabil julgelt ja säravalt kevadele vastu minna!

Lisaks sellele loosin ka mina 24. veebruaril välja ühele inimesele E.N Studio kinkekaardi väärtuses 50-eurot.  Kui soovid lisaks kinkekaardi loosis osaleda:

  1. Viska LIKE minu Facebooki lehele –  https://www.facebook.com/Krissukaelublogi-316013475552724/
  2.  Jaga seda postitust oma Facebooki lehel !
  3.  Kirjuta postituse alla Jagatudja osaledki 50-eurose kinkekaardi loosis!

E.N Studio teenuste ja hinnakirjaga saad täpsemalt tutvuda siin:

https://www.facebook.com/enstudioestonia/

Head loosiõnne! 😉

xoxo

Kristiina

Exit mobile version